Hier ben je:

Lustrum Uithuizen en Wehe-den Hoorn: ReŁnie vmbo en kerstmarkt

13 december 2018

>> klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan <<

De reŁnie in Uithuizen is bedoeld voor alle oud-leerlingen en (oud-)personeel van HHC Uithuizen ťn voor alle oud-leerlingen en -personeel van de LTS of de Alberda mavo in Uithuizen en de LHNO in Warffum. 

De reŁnie in Wehe-den Hoorn is bedoeld voor alle oud-leerlingen en (oud-)personeel van HHC Wehe-den Hoorn ťn voor alle oud-leerlingen en -personeel van de MULO/MAVO in Eenrum, van de LHNO en LTS in Wehe-den Hoorn.

De oud-leerlingen en het (oud-)personeel van de bovenstaande scholen zijn op 13 december van harte welkom om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen tijdens de reŁnie van Het Hogeland College.

De leerlingen gaan in samenwerking met regionale ondernemers en met begeleiding van hun docenten een gezellige kerstmarkt organiseren. Zo kunnen de reŁnisten ook meteen een kijkje nemen in de keuken van het huidige vmbo onderwijs. De school in Uithuizen heeft bijvoorbeeld een moderne techniekhal en een mooie schoonheidssalon, waar de leerlingen de bezoekers laten zien en ervaren wat ze hebben geleerd. 

De reŁnie wordt georganiseerd door de docenten en de leerlingen zelf.
De toegang tot de reŁnie en de kerstmarkt is gratis. 
Meer info over het programma volgt in het najaar van 2018.
 
PrintPagina printen