Hier ben je:

Warffum: Brugklasfeest Halloween

28 november 2016
Na twee verplaatsingen was het eindelijk zover: het Halloweenfeest voor de brugklas. Een avond lang Halloween beleven in school, samen met mentoren en tutoren. DJ Thomas Visser, een spooktocht georganiseerd door oud-leerlingen en vrijwilligers, de verkiezing van beste geklede leerling, mummificeer je mentor en de wc-rol-doolhof!
Alle tutoren in de grime, uitgevoerd door de zus van Max Eldering. Een goed versierde zaal en gaan! Met name de spooktocht viel erg in de smaak bij leerlingen. Onder leiding van een telg uit de familie Dijkstra waren lokalen 1 t/m 9 afgeplakt en ingericht al onderdeel van het spookverhaal. In groepjes van zes werden leerlingen van lokaal naar lokaal geleid, om daar hoofdstuk voor hoofdstuk het spookverhaal te volgen. Voor sommigen was het iets te spannend. Zij haakten na lokaal 5 af. Anderen wilden voortdurend verder, om het adrenalineniveau op peil te houden. Dineren bij een spook, een operatie bij kaarslicht en een boos kijkende man met een baard en een sloophamer. Leerlingen belandden in een bizarre wereld.


Pascal Kuiper (1C) en Lukas Boxem (1A) verdienden beiden unaniem gekozen - een bioscoopbon als prijs voor beste geklede dame en heer van het feest. Nan Staal, Ricus Dullaert en Valetijn Mellink viel de eer ten deel door mentorleerlingen gemummificeerd te worden.
                     

Al met al een geslaagde avond. Vooral veel dank aan de tutoren, die deze feestavond zelfstandig hebben voorbereid en dit buitengewoon goed hebben opgepakt! Daarnaast dank aan de oud-leerlingen en vrijwilligers uit havo 4 die graag tijd wilden vrijmaken voor deze HHC-avond. Geweldig!  
 
PrintPagina printen