Hier ben je:

Geef jij op 15 mei een voorlichting over je studie op je oude school?

29 maart 2018
Als oud-leerling van Het Hogeland College weet je hoe belangrijk het is om een goede keuze te maken over wat je na de middelbare school gaat doen.
Misschien doe je nu nog steeds wat je hebt gekozen toen je bij ons van school ging of misschien heb je al weer een aantal andere stappen genomen. Hoe dan ook, het maken van de juiste keuze is belangrijk en moeilijk.
 
Daarom zijn we in havo 4 en vwo 5 als mentoren en decanen al druk bezig met LOB (Loopbaan oriŽntatie en Ėbegeleiding). In dit kader willen we op dinsdag 15 mei 2018 een voorlichtingsmiddag organiseren voor onze havo4- en vwo5-leerlingen. Deze voorlichtingen willen we laten geven door oud-leerlingen van onze school. Hoe is het om een bepaalde studie te doen? Op welke dingen moet je letten om de juiste keuzes te maken? Hoe is het studerende of werkende leven na de middelbare school? De voorlichtingen kunnen zo divers zijn als de mensen die het geven.
 
Voel je er wat voor om een voorlichting te komen geven? Geef je dan voor 7 mei 2018  hier op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Duursma (decaan havo - h.duursma@hogeland.nl) of Laura Noord (decaan vwo - l.noord@hogeland.nl).
 
 
PrintPagina printen