Profielkeuze en decanen (LOB)


Profielkeuze

Aan het einde van het derde leerjaar kies je je profiel. Daarmee maak je een eerste keuze voor wat je na je havo- of vwo-diploma wilt gaan doen. Misschien weet je dat al, toch blijft het belangrijk om goed te kijken naar wat je leuk vindt, wat je sterke vakken zijn en wat bij je past. Je mentor-coach helpt je bij het maken van een profielkeuze. Dat doet hij of zij tijdens de mentorlessen met een profielkeuzeproject en in gesprek met jou alleen.  

Decanen

Onze decanen zijn mevrouw Palstra (voor in- en uitstroom en profielkeuze) en mevrouw Noord (voor profielkeuze en de bovenbouw).  Zij houden zich bezig met Loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB). Vind je het ondanks de begeleiding van je mentor-coach moeilijk om een profiel te kiezen, dan kun je een afspraak maken met de decaan. 
Je kunt ook bij de decaan terecht als je wilt overstappen van vmbo-tl4 naar havo4  of van havo5 naar vwo5.

LOB nieuwsbrief - Sway!

In de LOB-nieuwsbrief vind je veel informatie over:
- de open dagen aan de hogescholen en universiteiten en andere LOB-activiteiten;
- hoe je je moet aanmelden voor een studie via Studielink;
- hoe je studiefinanciering kunt aanvragen en
- hoe je met de DUO-rekenhulp kunt berekenen hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat als je gaat studeren. 

Verlof aanvragen LOB-of PWS-activiteit

Wil je ter voorbereiding op je keuze voor een vervolgstudie naar een Open Dag of een Meeloopdag? Of heb je in het kader van je PWS elders een afspraak onder schooltijd? Dan moet je daarvoor verlof aanvragen. Daarvoor gebruik je dit formulier.
Contactgegevens