Havo, vwo en vwo-plus
Warffum
Ben je nieuwsgierig naar onze vacatures voor het schooljaar 24-25? Dat begrijpen we maar al te goed. We nodigen je graag uit voor onze vacature-inloop op dinsdag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur. Een mooie kans om een eerste indruk te krijgen van onze school. Wil je meer weten?

Havo, vwo of vwo-plus 

Op Het Hogeland College te Warffum kun je een havo- of een vwo-diploma halen. Daar is niet veel bijzonders aan, zou je denken. Toch wel!
Want bij ons op school doen we dat met doelgericht leren. Je bent bij ons Zelf aan zet.

Initiatief, keuzevrijheid en verantwoordelijkheid

We vinden het belangrijk om je goed voor te bereiden op jouw toekomst. Daarom leren we je om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Omdat je in het echte leven voor veel keuzes komt te staan, vinden we het belangrijk dat je leert hoe je daar me om kunt gaan. Dat is de reden waarom we je ook keuzevrijheid bieden in je rooster en in je lessen. Daarbij sta je nooit alleen. Je hebt een mentor-coach, met wie je kan overleggen en die jou kan begeleiden. 

Activiteiten

Natuurlijk creëren we ook voldoende ruimte voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we excursies, schoolreizen en sportactiviteiten. Eens per twee jaar is er ook Kunst&Co, muziektheater en Serious Request. Ons schoolgebouw in Warffum is modern, licht en ruim. Onze leerlingen noemen de sfeer veilig en plezierig. 

Actueel nieuws

Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en medewerkers.
Romy
Ik ben blij dat we op school danslessen hebben, ik maak deel uit van het dansteam. Vorig jaar hebben we zelfs deelgenomen aan een danswedstrijd!
Anthonie
Ik heb veel plezier in de gymlessen. Dan zijn we lekker actief. In de pauzes gaan we vaak lekker met elkaar voetballen.
Marije
Ik vind het prettig dat we in de maatwerkuren de vrijheid hebben om te kiezen wat je wilt doen, zoals extra uitleg krijgen.
Marre
Ik vind het leuk dat we hier ook toneel hebben. We werken dan in verschillende groepjes aan een toneelstuk.
Jens
Het is een leuke school, en het feit dat mijn vrienden hier ook naartoe gaan, maakt het nog beter.

Contactgegevens