Loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB)


Profielkeuze 

In elk schooljaar maak je keuzes, maar aan het einde van het tweede leerjaar kies je je profiel. Die keuze is heel belangrijk, omdat je daarmee al  een richting kiest voor wat je na het behalen van je vmbo-diploma kunt gaan doen. Misschien weet je dat al, toch blijft het belangrijk om goed te kijken welke richting jij leuk vindt en of deze ook echt bij je past. Je coach helpt je bij het maken van de juiste profielkeuze. Natuurlijk worden jouw ouders hier ook bij betrokken.

Decaan

Mevrouw Rots is de decaan. Zij houdt zich bezig met Loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB). Vind je het ondanks de begeleiding van je mentor moeilijk om een profiel te kiezen, dan kun je een afspraak maken met de decaan
Je kunt ook bij de decaan terecht als je wilt overstappen van vmbo-tl4 naar havo4 of als je gebruik wilt maken van het 'stapelen'.  Hiermee is het mogelijk om na je diploma Basis beroepsgerichte leerweg in het volgende schooljaar ook nog het diploma voor Kader beroepsgerichte leerweg te halen. Zo krijg je de mogelijkheid om op een hoger niveau naar het vervolgonderwijs door te stromen. Klik hier voor meer uitleg.
Contactgegevens