Open avond Warffum druk bezocht

Warffum - Op dinsdagavond 16 januari was de school in Warffum als eerste aan de beurt in de reeks open avonden van Het Hogeland College.

 In winterse omstandigheden werden de kinderen van groep 7 en 8 samen met hun ouders warm welkom geheten in een prachtig verlichte school. Bij binnenkomst klonk livemuziek van leerlingen uit de bovenbouw. Hierna konden de bezoekers vrij rondlopen met een plattegrond en een speurtocht in de aanslag, om te ontdekken wat er allemaal te doen was. De keuze hierin was reuze. 

 De docenten van de verschillende vakken hadden de lokalen prachtig ingericht, er was veel te zien en voor iedereen was er iets te doen. Van een puzzel oplossen tot moeilijke vraagstukken bespreken, zelf actief worden in de gymzaal of een gasbel in de brand steken op je eigen handen! 
Naast informatie over de vakken was er ook aandacht voor ondersteuning, onderwijsvernieuwing en op ons nieuwe studieplein presenteerden verschillende collega's en leerlingen zich, zoals de tutoren, de decaan en de onderwijsassistenten. Omdat er veel te zien en te beleven was, vloog de avond voor de bezoekers voorbij. Bij het vertrek kregen we positieve reacties van de families: de school werd geprezen om de goede sfeer, fijne betrokken collega's en de strakke organisatie.

 Hierbij een bijzondere vermelding voor de vele eigen leerlingen die meehielpen en als ware visitekaartjes lieten zien hoe trots ze op hun school zijn. Een zeer succesvolle open avond dus.  Hopelijk leidt deze avond ook tot een mooie inschrijving van leerlingen voor het nieuwe schooljaar. 
Media
  • Open avond 4
  • Open avond Warffum 1
  • Open avond Warffum 2
  • Open avond Warffum 3

Contactgegevens